18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 18:46:12 GMT 2
Brit tüdines kodus passimisest, sest seal oli tõesti igav. Ta läks esikusse ja tuhnis natuke ühes riiulis, kuni leidis korvpalli, mis tüdruku üllatuseks ei olnudki tühjaks jooksnud. Neiu põrgatas hetkeks...päris hea, tuleb õue minna. Kui tüdruk lõpuks ühele järveäärsele korvpalliplatsile jõudis, oli plats tühi. Nii ilus ilm ja kedagi ei ole? Inimesed, mis teil viga on? Noh, vähemalt keegi ei hakka irvitama, kui Brit mööda viskab, sest ta viskaski tavaliselt mööda. Ei olnud tema korvpallis nii kõva käsi. Tüdruk põrgatas pisut palli ja viskas...
OT: Joe.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 13, 2012 21:14:59 GMT 2
Joe otsustas jällegi minan korviplatsile, et pisut harjutada. Igapäevanne mäng oli ainult teretulnud. Mees võttis enda palli ja sörkis sellega platsini, üsna veider oleks sõita autoga sportlikule tegevusele. Mees märkas, et seal oli üke neiu ees. Tuttava ilmega, senior, right? Muidugi oli kallakuid nii erinevaid, et kõiki ei saanud tunda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 21:24:01 GMT 2
Brit ohkas, kui pall järjekordselt korvirõngast mööda läks. Ta ei märganudki, et vahepeal oli keegi veel korvpalliplatsile tulnud. Aitab sellest palli pildumisest, nagunii ei saa järgmistel kordadel ka sisse. Neiu võttis kaasavõetud pudelist lonksu vett ja sammus korvpalli platsi ääres oleva vaba pingini ning seal ka istet võttis.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 15:22:43 GMT 2
Joe oli üsna kindel, et tegu oli senioriga, aga muud noormees neiust ei teadnud. Mees läks platsile ja hakkas palli sisse loopima. Ta harjutas ka kolmeseid ja need önnestusid nagu alati. Nooruk saatis ühe flirtiva naeratuse tüdruku suunas ja mängis edasi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 16:02:30 GMT 2
,,Eputrilla," pomises Brit kadedalt, kui võõras palli sisse sai. Tema ju ei saanud kunagi palli korvi, vaid loopis pidevalt korvist mööda. Tüdruk jõi veel vett ning pani siis ühe jala üle oma põlve. Hea oli istuda ja lihtsalt päikest võtta praegu, kuigi see võõras kutt clearly eputab sellega, et tema saab palli sisse.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 19:40:37 GMT 2
Joe viskas veel viimase korvi ja haaras siis palli enda kätte ja läks neiu juurde. "Plats ei ole kahe jaoks ka kitsas. Tahad väikse one-on-one teha?" uuris nooruk ja kergitas kulme. Joseph ei eputanud, ta lihtsalt näitas enda oskusi. Lodoetavasti polnud võõral mitte midagi ühe sõbraliku mängu vastu.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 19:43:19 GMT 2
,,Ma ei ole korvpallis kuigi hea," vastas Brit. ,,Mul on sinu ees häbi, kui ma korvist mööda viskan, sest ma viskan nagunii mööda." Britu eelistas pigem võrkpalli, mida on hea rannas mängida ja pealegi ei pea seal lihtsalt palli mingisse korvi ajama.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 19:50:12 GMT 2
"C'mon, üks mäng...Ma võin sulle õpetada ka, kuidas paremini korvi saada, kui oled huvitatud," pakkus mees välja. .Üksinda oli igav lihtsalt palli loopida, seltskond kulus igati ära. Joseph hüpitas palli käte vahel ja jälgis samal ajal seda kuuma tšikki, kes ilmselt üsna teadlikult enda pikki, pikki jalgu väljas hoidis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 19:54:14 GMT 2
Brit ohkas ja ajas end püsti. ,,No olgu siis, kui sa nii väga palud," sõnas tüdruk ja astus tagasi platsile. Tal oli oma pall ka kaasas, aga selle jättis neiu pingile. Mis rahvusest see tüüp võis olla? Türklane? Vaevalt. Aga ta nägi ju välja nagu türklane. Igatahes paistis, et tegemist on sel juhul üsna toreda türklasega.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 20:00:52 GMT 2
Joseph muigas. Neiu ei olnudki huvitatud? Damn...Sellest on küll kahju. "Kui kaugelt sa veel sisse saad?" uuris noormees. Ta põrgatas korvpalli paar korda vastu maad ja hoidis siis uuesti palli käes, ootamas võõra tüdruku vastust. Joe'd hakkas huvitama naise vanus, kuna tegemist oli vist senioriga, siis...19? 20?
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:05:37 GMT 2
,,Ma ei saagi sisse," vastas Brit. Samas tekkis temas noormehe vastu mingi pisike huvi, aga ainult pisike. Tüdruk lihtsalt vaatas Josephit, mõõtis teda oma pilguga...lihtsalt uuris. Huvitav, milline tema keha võiks olla...peale pikkuse? Siis jõudis tüdruku pilk Josephi näoni. Armas nägu, aga veits pikemad juuksed oleks hawt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 20:31:13 GMT 2
"See pole üldse nii raske kui tundub," vastas noormees ja lasi pilgul jalanõudest pealaeni tüdrukut silmata. Huvitav jume ja hästi erilised näojooned. Joseph seisis tüdruku taha ja ulatas ühe käega palli neiu ette, et tüdruk saaks selle enda kätte võtta. Edasi oli vaja pisut juhendada ja mees uskus, et Brittany saab sisse.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:35:59 GMT 2
Brittany ohkas. ,,Miks sa seda teed?" küsis tüdruk ja võttis palli siiski vastu, hakates seda endamisi põrgatama. Miks peaks Joe tahtma õpetada kedagi, kes ilmselgelt ei oska korvpalli ja ei taha ka osata? ,,Ja muide, Brittany olen, kui ma end just ei tutvustanud," lisas tüdruk.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 14, 2012 20:41:58 GMT 2
Joseph hakkas naerma. "Okei, ma lihtsalt mõtlesin, et kuna sa oled korviplatsil, aga...My bad," muigas mees ja astus sammu tagasi. "Joseph, sõpradele Joe," vastas noormees enda tutvustuseks. Brittany, see nimi jääb kiirelt meelde. Mees arvas, et tüdruk tuli vabatahtlikult korviplatsile, ehk mitte.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 14, 2012 20:45:41 GMT 2
Okei, korvpall jääb vist siiski ära? Brit naeratas sõbralikult. ,,Meeldiv sinuga tutvuda, Joe," lausus tüdruk ja ulatas noormehele käe. ,,Muide, sa tundud tuttav...just näo poolest," lisas neiu. Võimalik, et nad on koolis kohtunud. Sellegipoolest võiks ju tüüpi tundma õppida.
|
|